Mijn naam is Sherrine,
eigenaresse-directrice van Piercings en Zo By Sherrine.
Wat een geregistreerd retail handel is bij de KvK voor het verkopen van Piercings en toebehoren van en hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs voor de gevoelige mens en ook voor de minder gevoelige mens die houd van mooie en goede kwaliteit sieraad voor een eerlijke prijs!


Ik bestel niet zo veel stuks van hetzelfde item om het een beetje uniek te houden maar je mag altijd contact opnemen en als je het niet op de webshop vindt wordt het speciaal voor u besteld.

Piercings en Zo by Sherrine verkoop alleen de piercings dus het sieraad.
Ik ben geen piercer maar een gespecialiseerde detail handelaar, ik verkoop aan jullie de sieraden (piercings) dat aan mijn eigen criteria voldoet, ik gebruik zelfs deze merken i.v.m hoge kwaliteit en anti-allergische eigenschappen.

Meest van de sieraden zijn gemaakt van hoge kwaliteit Titanium, glas of bioflex dit zijn hypoallergenische materialen, internally threated en zonder lijm maar af en toe staat ook tussen een paar van hoge kwaliteit 316 L Stainless steel voor mensen die minder gevoelig zijn.

Ik heb op vooraad merken zoals Urban Star, Metal Mafia, Tawapa, Industrial Strenght, Gorilla Glass tussen anderen voor een zeer redelijke prijs dus Hoge kwaliteir sieraden voor een eerlijke prijs!

Ik verkoop: 

en vele anderen, durf te vragen!

Bij interesse of overige vragen je mag altijd graag contact nemen op de site link, facebook, whatsapp, mailen of via een afspraak.

U bent altijd welkom! ook op adres (Wel op afspraak)

Naam: G.S Thijzen (directrice-eigenaresse)

Adres : Tjalk 42 28, 8232 NA, Lelystad
KvK nummer: 67260322
BTW nummer: NL450588592B02
IBAN: NL72ABNA0416942318 t.n.v. G.S Thijzen
Telefoonnummer: +31640767409
E-mail: sherrine.4@hotmail.com